Copyright 2008 Hennie Seeber

Menu:

Eerstvolgende beurs:

13 maart 2010 :
Hamm

Lees meer...

Maatwerk

Een terrarium op het dressoir, of toch liever ingebouwd in de kast? Een 'rare' hoek ik de kamer? Geen probleem, wij maken het terrarium (in tegenstelling tot vele anderen) zoals u het graag hebben wilt. Of het nu een terrarium van 120 cm breed is of een van 160,3 cm. U besteld, wij plakken!

Links:

- Marja Kik
- Jewelspray
- Lacerta hengelo

 

Terraria

Wees eens eerlijk, wie droomt er niet van een exotisch plekje in z'n eigen huis. Bovendien kan een strak afgewerkt en mooi ingericht terrarium mooier zijn dan een schilderij aan de wand.

Wij hebben voor de inrichting van uw terrarium een groot assortiment producten om de ingerichte bak zoveel mogelijk op de natuurlijke biotoop te laten lijken.

Mede door gebruik te maken van de epoxy wanden past een terarrium van Hennie Seeber in elk interieur.

copyright Hennie Seeber

 

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe een terrarium eruit moet zien, daarom worden al onze terraria geleverd zoals het hoort.

 

Dat wil zeggen:

— inclusief verlichting;

— inclusief achterwand (epoxyhars of kurk);

— (fruit)vlieg dichte dubbele beluchting;

— afgeronde hoeken;

— schokbestendige schuifruiten;

— handgrepen in het glas gefreesd, of op de ruit gelijmd (middels UV)

Ook wat betreft de inrichting van uw terrarium bent u bij ons aan het goede adres. Graag helpen wij u met het kiezen van de juiste bodembedekking. Immers een terrarium met als biotoop een tropisch regenwoud ziet er raar uit als deze voorzien wordt van woestijn zand. Ook voor decoratie als kunstplanten, schuilmogelijkheden, warmtebronnen e.d. kunnen wij u adviseren.

Zie hiervoor ook de pagina accessoires.